Μουσική βραδιά με τους Ανδρέα Δρακόπουλο - Σοφία Αρβανιτίδη, στον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Λαϊκή μουσική βραδιά με τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή Ανδρέα Δρακόπουλο, διοργανώνεται την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, στις 9 το βράδυ, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην γραφική πλατεία του οικισμού Αγ. Γεωργίου, Καλυβίων Αγρινίου!

Σε έναν όμορφο χώρο όπου αναμένεται να αποτελέσει το ¨γεγονός¨ του φετινού καλοκαιριού, ο επιτυχημένος τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος θα συμπράξει με την τραγουδίστρια Σοφία Αρβανιτίδη και τετραμελή ορχήστρα, για να χαρίσουν στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα με λαϊκά και χορευτικά τραγούδια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος, μια γνήσια λαϊκή φωνή, συνθέτης & στιχουργός και ιδιαίτερα αγαπητός, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κανόνας» ένα απόλυτα δυναμικό και ρυθμικό λαϊκό-pop κομμάτι, ενώ στο διαδίκτυο έχει ¨ανέβει¨ και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Η Σοφία Αρβανιτίδη, μια αυθεντική καλλιτέχνις, τραγούδησε την επιτυχία "Κλάψε" σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Δρακόπουλου. Επίσης συνεργάστηκε φέτος με τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό!

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έχοντας πολλά χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας στη μουσική και τις πίστες γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B: «12 Αυγούστου για ενα μοναδικό live στο Αγρίνιο… Στον τόπο μου .. Σας περιμένω να περάσουμε ενα υπέροχο βράδυ παρέα!

Live με τον Ανδρέα Δρακόπουλο στον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων (12/08/2018)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973737662