«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε το Φεστιβάλ Νερού

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Στο «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στο Αγρίνιο, συμμετείχε το προσωπικό και τα παιδιά από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το εργοστάσιο νερού Nestlé - Κορπή και τον Δήμο Αγρινίου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση γονέων και κυρίως παιδιών, για την αξία του νερού στην ζωή μας. Και τα παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν για την σημαντικότητα του νερού με μοναδικό εκπαιδευτικό τρόπο. Να αναφέρουμε ότι, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου υποστήριξε με τους εθελοντές της αυτή την δράση.

Φέτος, το Φεστιβάλ μετατρέπεται σε εκστρατεία ενημέρωσης για την πολυτιμότητα του νερού και τη σημασία της ενυδάτωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

O επιτυχημένος θεσμός, «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από το 2010, στο εργοστάσιο του φυσικού μεταλλικού νερού Nestlé - Κορπή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, ξεκίνησε από σήμερα το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα. Πρώτη στάση ήταν το Αγρίνιο και αύριο Σάββατο το Μεσολόγγι!

Και μην ξεχνάτε ΝΕΡΟ = ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ!!!