Ευχαριστίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Δημοσίως ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά:

Την εθελοντική ομάδα «ΜΗΤΕΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 1693,00 ευρώ, από την πώληση ημερολογίων του έτους 2017.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι, με ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη εθελοντική ομάδα Μητέρες - Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη και για φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, διοργανώνει τρεις ξεχωριστούς δημοσίους θηλασμούς στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα:

στο Μεσολόγγι την 1η Νοέμβρη, ημέρα Τετάρτη και ώρες 17:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ. στον Πολυχώρο αναψυχής "Ζέφυρος" που βρίσκεται στο Λιμάνι ,

στην Ναύπακτο στις 4 Νοέμβρη, ημέρα Σάββατο και ώρες 17:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ. στο Καφέ - ζαχαροπλαστείο "Νafpaktiakon Nouveau" που βρίσκεται στην παραλία Γριμπόβου και,

στο Αγρίνιο στις 5 Νοέμβρη, ημέρα Κυριακή και ώρες 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. στον πρώην Σιδηρόδρομο (παλαιό Τρένο) που βρίσκεται στην οδό Μαβίλη.

Οι εκδηλώσεις μας είναι για όλες όσες στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό, ασχέτως αν θηλάζετε τώρα η όχι, απευθύνονται σε έγκυες γυναίκες οι οποίες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να θηλάσουν, αλλά και στους συζύγους φυσικά που στηρίζουν τις συντρόφους τους στο όμορφο ταξίδι του θηλασμού, στα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια γενικά. Σας περιμένουμε!