Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ¨χάθηκε¨ στον Βάλτο...

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Για το πρωτάθλημα της  Γ΄τοπικής Κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων γνώρισε άλλη μια ήττα με 3-1, αυτή τη φορά εκτός έδρας, στο γήπεδο Χαλκιόπουλων, από την ομάδα του ΑΟ Ίναχου Βάλτου, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 20΄με γκολ του Β. Βελέντζα μετά από διπλή προσπάθεια αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ίναχου είχε διπλό δοκάρι για να προηγηθεί, ενώ στο 48΄ο Χρήστος Ντούβαλης που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο, μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 85' ο Πάνος Ριζογιάννης πέτυχε το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Αλέξανδρος Ριζογιάννης με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 3-1, σφραγίζοντας μια σημαντική νίκη για τον Ίναχο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Αλεξόπουλος,  Λ. Καραπιπέρης και Γκουτσέλης.

Ίναχος Βάλτου

Δ. Νέστωρας, Β. Μπαζούλας, Ν. Υφαντής, Β. Ριζογιάννης Β., Μ. Ντούβαλης, Α. Σελεβίστας, Ι. Κακιώρης, Α. Τηγάνης, Π. Ριζογιάννης, Γ. Μακρής, Β. Μήτσος

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ι. Βοιδής, Ε. Παπουτσής, Θ. Μπελεβώνης, Δ. Φαναριώτης, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Πατσαούρας, Π. Βασιλείου, Ν. Ρεπετσάς, Β. Βελέντζας, Γ. Λαθύρης, Φ. Χετάι.