Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στα Καλύβια!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Την προσεχή Δευτέρα 16/12 στις 5 το απόγευμα, θα γίνει ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καλυβίων, εκδήλωση που διοργανώνουν η Κοινότητα Καλυβίων, ο Σύλλογος Γυναικών «Δήμητρα» με τη συμμετοχή μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καλυβίων.

Να σημειώσουμε ότι, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση για το άναμα του γιορτινού δέντρου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, μετατέθηκε τελικά για τη Δευτέρα.

Επίσης μετά τη φωταγώγηση του δένδρου, ο Αι Βασίλης θα μοιράσει στα παιδιά καραμέλες, γλυκίσματα, μπαλόνια, τρίγωνα για τα κάλαντα και αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, προσφορά του δήμου Αγρινίου και του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων!

Στη συνέχεια, στις 5.30 μ.μ. η παιδαγωγός και συγγραφέας, Ευτυχία Πατσιαλού, θα βρίσκεται στη αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Καλυβίων, για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε» και να αφηγηθεί την ιστορία του στα παιδιά…

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι, το Σάββατο 14 & και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο χώρο της Κοινότητας, το Χριστουγεννιάτικο παζάρι δώρων (Bazaar) του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, με είδη δώρων, χειροτεχνήματα, κατασκευές και γλυκίσματα.

Ώρες λειτουργίας από 10 το πρωί έως 7 το βράδυ.