Ένας Καλυβιώτης στο τηλεπαιχνίδι "Still Standing"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι "Still Standing" που προβάλλει η τηλεόραση του Αντέννα, συμμετείχε ως παίκτης ο Καλυβιώτης, Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα…

Ο Γεράσιμος συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεπαιχνίδι και σε αυτή του την προσπάθεια είχε την στήριξη των δυο παιδιών του που βρίσκονταν στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής, την οποία παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Η διαδικασία του παιχνιδιού έχει ως εξής: Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

Δέκα γρήγοροι γύροι με ερωτήσεις γνώσεων, ο χρόνος που μετρά αντίστροφα και η λάθος απάντηση που θα ανοίξει την καταπακτή και ο κεντρικός παίκτης θα ¨χάσει¨… τη γη κάτω από τα πόδια του!

Τελικά ο Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, δεν τα κατάφερε να συνεχίσει, αλλά τουλάχιστον είχε την τηλεοπτική εμπειρία της συμμετοχής και διαμέσου αυτής, διαφήμισε βέβαια το μαγαζί του, το Καφέ «ΕΛΛΑΣ» και το χωριό μας, τα Καλύβια Αγρινίου!