Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων δεν τα κατάφερε με τον Αστέρα Κυψέλης

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Στον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο Καλυβίων, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο τοπικός  ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Αστέρα Κυψέλης, από τον οποίο  γνώρισε την ήττα με 0-2.

Οι γηπεδούχοι ιδιαίτερα στο α΄ μέρος ήταν πιο δραστήριοι, είχαν ευκαιρίες όμως πολύ γρήγορα οι παίκτες του Αστέρα Κυψέλης, ισορρόπησαν το παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο του κέντρου, πήραν αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες και με δυο γκολ, του Ρεντζέπη, ένα σε κάθε ημίχρονο,  κέρδισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ:

17΄ Επιθετική ενέργεια με τον Χόντζα το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βοϊδής.

19΄ Ωραία ενέργεια του Παπαγιάννη από αριστερά ο οποίος έκανε παράλληλη συρτή σέντρα προς το τέρμα, πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

21΄ Αμυντικό λάθος των παικτών του Αστέρα, ευνοήθηκε ο Ν. Ρεπετσάς, που έφυγε ταχύτατα με τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, για να μπλοκάρει ο Κάκκος.

26΄ Επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων με τον Δ. Φαναριώτη να τροφοδοτεί τον Χ. Αναστασίου, ο οποίος σούταρε με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

30΄ ΓΚΟΛ Από μεταβίβαση συμπαίκτη του ο Ρεντζέπης υποδέχθηκε με ωραίο τρόπο τη μπάλα, βρισκόμενος στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, πραγματοποίησε ψηλοκρεμαστό σουτ, στέλνοντας εντυπωσιακά τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βοϊδή.

32΄Μεγάλη ευκαιρία για τους Καλυβιώτες, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ με τον Ζαχαράτο, ο Γ. Στρατόπουλος μέσα στην περιοχή πήρε ωραία κεφαλιά, υποχρεώνοντας τον Κάκκο να διώξει θεαματικά τη μπάλα σε κόρνερ.

36΄ Σουτ του Ν. Ρεπετσά, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και βγήκε κόρνερ.

42΄ Έμμεσο φάουλ για τους γηπεδούχους  με τον Γ. Στρατόπουλο να βρίσκει τον Χ. Αναστασίου, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47΄ Εκτέλεση φάουλ από δεξιά της περιοχής των γηπεδούχων, με τον Παναγιωτόπουλο για την ομάδα του Αστέρα, πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.

48΄ ΓΚΟΛ Διεκδίκηση της μπάλας από τους Φαναριώτη και Ρεντζέπη, ο τελευταίος κινήθηκε γρήγορα ¨έκλεψε¨ τη μπάλα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαϊωάννου, σημειώνοντας το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

62΄ Δυνατό σουτ του Χόντζα η μπάλα βγήκε άουτ.

64΄ Μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και ο Γουτσέλης μόνος προ κενού τέρματος και από ελεγχόμενη θέση  έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ, ενώ ο διαιτητής συμβουλευόμενος και τον επόπτη, ακύρωσε το γκολ.

70΄ Ωραία ενέργεια από τον Φ. Χετάϊ από δεξιά, με το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε να βγαίνει κόρνερ μετά από απόκρουση του Κάκκου.

72΄ Πάσα του Χ. Μακρή μέσα στην περιοχή, ακολούθησε κοντράρισμα της μπάλας στους αμυντικούς, επωφελήθηκε ο Ρεντζέπης που σούταρε, αλλά ο Παπαϊωάννου απέκρουσε έγκαιρα.

87΄ Ο Ν. Ρεπετσάς βρισκόμενος πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής έκανε παράλληλη σέντρα, όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Λιόνας, Σούζας και Μπαξάς.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Γ. Βοϊδής (46΄ Χ. Παπαϊωάννου), Ε. Παπουτσής (57΄ Θ. Μπελεβώνης), Δ. Φαναριώτης (80΄ Αν. Μακρής), Χ. Πατσαούρας, Ι. Στρατόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Ζαχαράτος, Ι. Αυφαντής (67΄ Φρ. Χετάϊ), Λ. Αυφαντής, Γ. Λαθύρης, Χ. Αναστασίου.

Αστέρας Κυψέλης

Ι. Κάκκος, Δ. Τζαχρήστας (63΄Λ. Γκουτσέλης), Δ. Παπαγιάννης, Ρ. Σκάλλος, Σ. Μπούσγος, Ι. Παναγιωτόπουλος, Η. Παπαθανασίου, Α. Χόντζα (77΄Καραπάνος), Χ. Μακρής (84΄Φ. Βλάχο), Χ. Ρεντζέπης, Ν. Ασβεστόπουλος (46΄Δ. Παπαθανασίου).