Ημέρες Πτητικής Δραστηριότητας στην Αερολέσχη Αγρινίου

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ένα ακόμη σαββατοκύριακο με έντονη δράση προστέθηκε στο αεροπορικό γίγνεσθαι της τόπου μας αφού, 19 & 20 Οκτωβρίου πιλότοι από όλη την Ελλάδα ήρθαν με τα Paramotor τους (Αλεξίπτωτα Πλαγιάς με κινητήρα) και στάθμευσαν στο πρώην Πολιτικό Αεροδρόμιο του Αγρινίου.

Πραγματοποίησαν πολλές πτήσεις πάνω από την πανέμορφη περιοχή μας απολαμβάνοντας τη θερμή φιλοξενία της Αερολέσχης Αγρινίου. Φυσικά δεν έλειψαν και οι εξορμήσεις πέρα από την Αιτωλική πεδιάδα, όπου και πήγαιναν ομαδικά σε σχηματισμούς.

Εκτός από τα Paramotor πέταξαν επίσης και Μοτοαιωρόπτερα, Αυτόγυρα και Αεροπλάνα της Αερολέσχης Αγρινίου, εμπλουτίζοντας τον ουρανό με τα πολύχρωμα φτερά τους.

Να θυμίσουμε ότι, στις 5 & 6/10/2019 είχε πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πίστα της Παναγίας Βλαχέρνας, το τελευταίο σκέλος της Πανελλήνιας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και ο ουρανός του Αγρινίου γέμισε με τα πολύχρωμα φτερά των σύγχρονων Ικάρων.

Φυσικά καταλυτικό ρόλο για όλο αυτό το πανέμορφο σκηνικό έπαιξε και ο φανταστικός καιρός που συνέβαλε καταλυτικά στην ασφαλή πραγματοποίηση των πτήσεων.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καρδαράς, Νώντας Λαμπρακόπουλος και Κωνσταντίνος Σαμψών.

Αερολέσχη Αγρινίου (alag.gr)