¨Λευκή¨ ισοπαλία στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ Καλυβίων-Ρίγανη

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Στο γήπεδο Καλυβίων ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σήμερα την Αναγέννηση Ρίγανης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο όμως δεν ανέδειξε νικητή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων μετά το πρώτο 15λεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με πολλές ενέργειες των παικτών του προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Στο 35΄ ο Χρ. Αναστασίου από πλάγια θέση και μέσα στην μεγάλη περιοχή, με δυνατό σουτ που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν ακόμη μετά από ωραίες προσπάθειες του Λ. Αυφαντή, του Ζαχαράτου, του Ρεπετσά και του Λαθύρη, αλλά δεν απέδωσαν ¨καρπούς¨ για τους γηπεδούχους.

Επίσης στο 60΄ ο Γ. Στρατόπουλος κτύπησε φάουλ από θέση έξω αριστερά, όμως η μπάλα κτύπησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι.

Η ομάδα της Αναγέννησης είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής για αρκετό χρονικό διάστημα και με αντεπιθέσεις και από τις δυο πτέρυγες θέλησε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ¨αδυναμίες¨ στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, έχοντας δυο τρεις σημαντικές φάσεις μπροστά στα καρέ…

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι και παρά την φυσιολογική κούραση που επήλθε, οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων πρόσφεραν  ένα καλό θέαμα μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Α. Πατρόπουλος, Ν. Γκουτσέλης και Β. Τσώνη.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ν. Φαναριώτης)

Χ. Παπαιωάννου, Ε. Παπουτσής, Θ. Μπελεβώνης (58΄ Γκ. Σαρασέλι), Δ. Φαναριώτης, Λ. Αυφαντής (70΄ Αν. Μακρής), Χ. Πατσαούρας, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Ζαχαράτος, Ι. Αυφαντής (51΄ Γ. Λαθύρης), Γ. Στρατόπουλος (75΄ Φ. Χετάϊ), Χ. Αναστασίου.

Αναγέννηση Ρίγανης (προπονητής Β. Γραμμένος)

Ν. Τσιρόγλου (46΄ Ν. Χαραλάμπους), Ν. Παχής (65΄Δ. Χαμοσφακίδης), Δ. Σκεπετάρης (46΄ Γ. Σαμαράς), Α. Σαμαράς, Γ. Χαραλάμπους, Χ. Σαπλαούρας, Δ. Κουτρουμάνος, Β. Ζώγας, Δ. Τσιλιγιάννης, Β. Νιτσάκης, Κ. Παλαιοπάνος (46΄ Π. Κουτρουμάνος).