Προετοιμασίες για τον 12ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται  οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου «ΜΙΧΑΛΗΣ   ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στο Αγρίνιο.

Τον Αγώνα  διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τη  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να ενημερώνονται σε ειδικά περίπτερα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χ. Τρικούπη (κάτω από το Δημαρχείο) και στην πλατεία Δημοκρατίας.

Mία ημέρα πριν την διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 19.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή του Αθλητή» στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οδού Αναστασιάδη.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου: http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του Αγώνα.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αφετηρία, μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα, με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να εφοδιασθούν με το τσιπ χρονομέτρησης.

Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω, μη εγγεγραμμένων σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.

Για αθλητές και  αθλήτριες εγγεγραμμένους στο ΣΕΓΑΣ επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 χρονών και άνω.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η εκκίνηση  θα δοθεί  στις 10:15  στη θέση Βαριά (Δογρή)  με διαδρομή: Δογρή (Βαριά) - Παντάνασσα - Παραβόλα - Τραγάνα - Καινούργιο -Παναιτώλιο -Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός -Πανεπιστημίου-Κατράκη- Χαριλάου Τρικούπη.

Ο τερματισμός θα γίνει στην  Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Προβλέπεται ακόμη διαδρομή  10,1 km Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων - νεανίδων - (παίδων - κορασίδων, Γεν. 2001 - 2002) με ώρα εκκίνησης: 09.00 π.μ.

Διαδρομή  5,1 km Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων - νεανίδων - (παίδων - κορασίδων, Γενν. 2001¬2002) με ώρα εκκίνησης: 09.15 π.μ.

Αφετηρία - Τερματισμός 5,1 km και 10,1 km η Πλατεία Δημοκρατίας.

Αγώνας Δρόμου 1 km για μαθητές και μαθήτριες  Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων. ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Χαρ.Τρικούπη & Γρ.Λαμπράκη.

Ώρα εκκίνησης 10:45 π.μ και τερματισμός στην Πλατεία Δημοκρατίας.