Καλυβιώτισσες εθελόντριες στην υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης»

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Στην εκδήλωση υποδοχής της «Φλόγας της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας συμμετείχαν το απόγευμα μεταξύ άλλων, πολλές εθελόντριες από τα Καλύβια, σε ένα διήμερο δράσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Οι εκδηλώσεις έχουν σαν σκοπό να προωθήσουν μηνύματα στην κοινωνία για τον Εθελοντισμό γενικότερα, την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Συμμετείχαν το εφηβικό και το τμήμα γυναικών από το Χορευτικό Καλυβίων (ΚΕΔΑ) που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς,

Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου), ενώ απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γ. Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, Δήμητρα Αβράμπου.

Αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία, από 8:00  π.μ. έως 14:30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ (Συντριβάνι).