Διοικητικές εξελίξεις και στο βάθος… εκλογές στο Σύλλογο Γυναικών

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα", χθες υπέβαλε την παραίτησή της η μέχρι πρότινος Προέδρος του συλλόγου, ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέας επταμελούς διοίκησης.

Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου ότι, η Πρόεδρος κα Φούκα Σοφία, στις 20 Αυγούστου 2019 υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους, προς το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Επίσης, ζήτησε την οριστική διαγραφή της από το μητρώο μελών του συλλόγου. Η κα Φούκα ευχαριστεί το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου για την μέχρι τώρα συνεργασία. Καθήκοντα προέδρου μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών αναλαμβάνει η αντιπρόεδρος του συλλόγου, κα Χριστίνα Μπαμπαλή».

Γενική Συνέλευση και εκλογές

Η δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Την 11η του μηνός Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:30 μ.μ. συγκαλείται Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα".

Θέμα συζήτησης είναι η προκήρυξη εκλογών του συλλόγου, λόγω λήξης της θητείας του παρόντος διοικητικού συμβουλίου.

Παρακαλούμε όσες κυρίες επιθυμούν για την υποβολή υποψηφιοτήτων και τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία και η προσφορά του συλλόγου μας.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων και τη συμμετοχή στις εκλογές, όλα τα μέλη πρέπει να έχουν τακτοποίησει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Με τιμή

Το διοικητικό συμβούλιο Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα".