Πετάω ψηλά! Η Φανή Δρακοπούλου επιστρέφει με ένα καλοκαιρινό hit.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της προσωπικά και επαγγελματικά! Όσοι την γνωρίζουν από κοντά μιλάνε για την απόλυτη ευτυχία στην ζωή της καθώς είναι πολύ γεμάτη μέσα από τις τόσες επαγγελματικές συνεργασίες και δισκογραφικές επιτυχίες!

H Φανή Δρακοπούλου επιστρέφει λοιπόν ανανεωμένη, αφού η αγαπημένη καλλιτέχνιδα συνώνυμο της επιτυχίας, έρχεται με το απόλυτο καλοκαιρινό hit «Πετάω ψηλά»!

Ο ύμνος του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ! Ένα τραγούδι του Γιάννη Ιερεμία σε συνεργασία με τον νούμερο ένα dj VALENTINO που κυκλοφορεί από την εταιρεία SIGANOS MUSIC μια συνεργασία που σίγουρα θα αγαπηθεί αυτό το καλοκαίρι…

Πατήστε το play, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε την ολοκαίνουργια καλοκαιρινή επιτυχία!

Στην συνέχεια ακολουθούν και άλλες μιας και αυτό το κομμάτι είναι ένα μικρό δείγμα από αυτό που θα επακολουθήσει τον φετινό χειμώνα από την Φανή Δρακοπούλου,γιατί ετοιμάζει τα νέα της κομμάτια που θα κάνουν την επιστροφή της να είναι μεγαλύτερη από ποτέ.. Νέα Κομμάτια που θα σαρώσουν τον χειμώνα έτσι όπως έχει συνηθίσει στα τόσα χρόνια καριέρας της!

«Πετάω ψηλά» Η νέα μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία της Φανής Δρακοπούλου!

Ένα να ξέρετε...ακούγεται μόνο στο τέρμα μιας και ήδη παίζει σε όλα τα club και beach bar πριν καν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα το κομμάτι!

Πατήστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=yT6O8hOHF70