ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Δηλώσεις συμμετοχής σε πρωταθλήματα και κύπελλο 2019-2020

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, έχουν αναρτηθεί οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα Α’, Β’, Γ’ κατηγορίας και για το κύπελλο ερασιτεχνών περιόδου 2019-2020 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ).

Κάρτα Υγείας (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την υποχρεωτική θέσπιση της κάρτας υγείας από 1/8/2019, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε εάν τα σωματεία υποχρεούνται στην υποβολή κατάστασης υγείας. Εάν αυτό συμβεί μετά την ανακοίνωση των νέων κανονισμών, θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας και την Κατάσταση Υγείας.

Συνυποσχετικό διαιτησίας / δήλωση σωματείου (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ).

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ).

Ι) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00. Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 300 ευρώ. Έναρξη 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00. Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 200 ευρώ. Έναρξη 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00. Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 90 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό, έχουν όσα σωματεία αναγνωριστούν ή επαναδραστηριοποιηθούν, μέχρι την ημέρα της κλήρωσης. Έναρξη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00. Παράβολο συμμετοχής :

Σωματεία Γ’ Εθνικής 250 ευρώ (και ετήσια συνδρομή).

Σωματεία Α’ κατηγορίας και ερασ/κά τμήματα ΠΑΕ 100 ευρώ.

Σωματεία Β’ κατηγορίας 40 ευρώ και

Σωματεία Γ’ κατηγορίας 10 ευρώ.

Έναρξη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Τα σωματεία που θα κληρωθούν με αντιπάλους ομάδες Γ’ Εθνικής θα αγωνιστούν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, διότι η έναρξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, έχει προγραμματιστεί για τις 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσον αφορά την υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στο κύπελλο με τα περσινά δεδομένα είναι υποχρεωτική για τα σωματεία Γ’ Εθνικής και Α’ Κατηγορίας. Εάν ο νέος Κ.Α.Π. που θα κυκλοφορήσει προβλέπει κάτι διαφορετικό θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Το χρηματικό παράβολο πρέπει να στέλνεται σε μετρητά ή με κατάθεση στον με αριθμό 5161-031401-366 λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να συμμετάσχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα, θα πρέπει:

α) να καταθέσει το παράβολο – συνδρομή, β) να καταθέσει τη δήλωση συμμετοχής, γ) το συνυποσχετικό διαιτησίας, δ) να υποβάλλει πράξη συναίνεσης θεωρημένη από το ΚΕΠ του προέδρου και του Γενικού γραμματέα, ε) παραχωρητήριο γηπέδου και στ) σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, μέσα στις παραπάνω ταχθείσες ημερομηνίες και ώρες, διαφορετικά αποκλείεται του πρωταθλήματος (άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.)

Σε περίπτωση οφειλών του σωματείου προς την ‘Ενωση από προηγούμενες ποδοσφαιρικές περιόδους (έξοδα διαιτησίας, πρόστιμα κ.λ.π.), προϋπόθεση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφλησή τους, το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξή του και το σωματείο δεν θα μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που αφορά αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή, άρθρο 7 παρ. 3δ’ του Κ.Α.Π., άρθρο 11 παρ. 13 Κανονισμού Ιδιότητας Μεταγραφών, Παράρτημα Β και άρθρο 7 Οικονομικού Κανονισμού Ε.Π.Ο.).

Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων καθώς και του κυπέλλου, θα εκδοθούν μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και την γνωστοποίηση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των κανονισμών που θα ισχύσουν για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 (Κ.Α.Π., Κανονισμός Προπονητών, Πειθαρχικός Κώδικας κ.λ.π.).

Για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών, θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ και σε σύντομο πάντως χρονικό διάστημα.

ΙΙ) ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ 14

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ 32

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ

ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΑΟ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ 34

ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ

ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

ΠΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ

ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΡΜΟΥ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

ΑΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

 

ΙΙΙ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως, σας γνωρίζουμε ότι στο θέμα προπονητών, τα σωματεία Α’ κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν ‘Ελληνα προπονητή, κάτοχο τουλάχιστον διπλώματος UEFA C’ και κάτοχο επίσης ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.

Οι ανωτέρω προπονητές υποχρεούνται στην έκδοση από την Ένωση δελτίου πιστοποίησης προπονητή για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 και τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσουν θα αναγράφονται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

Γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας ότι την 1η αγωνιστική κάθε γύρου σε όλα τα πρωταθλήματα (Α’, Β’, Γ’) τα γηπεδούχα σωματεία στο εξοδολόγιο διαιτησίας θα πληρώσουν μόνο τα έξοδα κίνησης των διαιτητών και όχι την προβλεπόμενη αμοιβή τους.

Πηγή: epsaitol.gr