Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από σοβαρό τροχαίο στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 μ.μ. απόψε, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πλαγιομετωπικά συγκρούστηκε ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου smart με ένα μαύρο τζιπ, με αποτέλεσμα το smart να βρεθεί στον παρακείμενο αύλακα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο ο οδηγός του λευκού smart χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας του ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί ο οδηγός του τζιπ.

Ο νεαρός οδηγός του Smart, έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου.

 

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε από ιδιώτη διασώστη, ο οποίος βρισκόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο για τον αγώνα του πρωταθλήματος Dragster που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Μάλιστα η προσπάθεια απεγκλωβισμού ήταν δραματική, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, μια και το μικρό αυτοκίνητο ήταν μισοβυθισμένο σε νερά.

Στο σημείο βρίσκονταν η Τροχαία Αγρινίου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία ενεργεί και την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: agriniopress.gr