«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε για ακόμη μια φορά στα Superbrands Greece 2018-2019

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε στην κατηγορία Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί στην Ελλάδα για το 2019, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που πραγματοποιήθηκε για 6η φορά στη χώρα μας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Aξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2018 προσέφερε σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, δωρεάν, καθημερινά και πανελλαδικά σε 90.601 παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, ενώ εδώ και 23 χρόνια μέσα από το σύνολο των δράσεών του, βρέθηκε δίπλα σε περισσότερα από 1.500.000 παιδιά, παιδιά θύματα Βίας, παιδιά θύματα Εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα Υγείας και παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας.

Η επιλογή βράβευσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησαν τις ΜΚΟ σε δημοσκόπηση κοινής γνώμης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για τη διαχρονική υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελούμε για την προστασία όλων των ευάλωτων παιδιών.

Τα Superbrands είναι διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 85 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 20.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους. Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005.

Πηγή: hamogelo.gr