Καλυβιώτες-ισες υποψήφιοι για την τοπική αυτοδιοίκηση

Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019 και ο επαναληπτικός γύρος στις 2 Ιουνίου, ενώ τέσσερις Καλυβιώτες και Καλυβιώτισσες θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών ώστε να καταφέρουν να εκλεγούν ως δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι από τους συνδυασμούς που ανήκουν.

Πρόκειται για τους Γεράσιμο Χ. Μπελεβώνη, Λεωνή Θ. Περεπή, Ηλία Ι. Δρακόπουλο και Μαρία Γ. Μυλωνά. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα:

Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨Αγρίνιο μπορείς¨

Γεννήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου, το 1975. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά ¨βήματα¨ από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, ενώ αγωνίστηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΠΑΕ Καλαμάτας, τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό. Έχει αποκτήσει αναγνωρισμένο δίπλωμα ως προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ κατέχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, ο Μάκης Μπελεβώνης, έζησε σημαντικές στιγμές, ενώ έκανε και το όνειρό του πραγματικότητα που ήταν να αγωνιστεί με την «κυανοκίτρινη» φανέλα στη Σούπερ Λίγκα. Πιστός ¨στρατιώτης¨ του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί από διάφορα άλλα πόστα. Ως μια από τις σύγχρονες «σημαίες» της ομάδας του Αγρινίου, θέλει να κάνει ακόμη πιο συμπαγή την σχέση του Παναιτωλικού με την πόλη.

«Φίλες και φίλοι, Με γνωρίσατε μέσα απ’ τον αθλητισμό και με στηρίξατε απ’ την πρώτη στιγμή που με είδατε να αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μας, τον Παναιτωλικό.

Αυτή τη στήριξη και την αγάπη που μου χαρίσατε απλόχερα τόσα χρόνια θέλω να την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο σε όλους σας. Αγωνιζόμενος από δω και πέρα να μεγαλώσουμε το Αγρίνιο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας, στην πόλη και στα χωριά μας που αποτελούν πλέον τη μεγάλη περιφέρειά της.

Στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά, ας δείξουμε πως οι Αγρινιώτες μπορούμε καλύτερα, πως το Αγρίνιο μπορεί !!!».

 

 

Λεωνή Θ. Περεπή, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨Αγρίνιο τόπος να ζεις – Νέα αρχή¨

Η νεαρή και δραστήρια δικηγόρος Λεωνή Περεπή, από τα Καλύβια Αγρινίου, αποφάσισε στις εκλογές του Μαΐου, να δώσει τη μάχη πλάι στον Γιώργο Παπαναστασίου.

Γεννήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου, το 1989, όπου φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Καλυβίων. Αποφοίτησε το 2007 από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Αγρινίου με άριστα και εισήχθην στη Νομική Σχολή Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές τις στο  Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο «Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» (MSc in Banking and Finance Law).

Από τα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία και δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας, με εξειδίκευση στο αστικό, εμπορικό και ποινικό δίκαιο. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2014. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων, ενώ από το 2014 είμαι μέλος της Ε.Α.Ν.Δ.Α.

«Με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και διάθεση συνεισφοράς, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου και να συμπορευτώ μαζί του στο κοινό όραμα για ένα σύγχρονο και δυνατό Δήμο. Αποτελεί πεποίθησή μου πως οι νέοι άνθρωποι είναι αναγκαίο να αγωνίζονται για τον τόπο τους, να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και να φέρουν νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, για έναν τόπο που αξίζει την προσπάθεια όλων μας».

 

 

Ηλίας Ι. Δρακόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨Αγρίνιο μπορείς¨

Ο Ηλίας Δρακόπουλος του Ιωάννη γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατοικεί μόνιμα στα Καλύβια Αγρινίου. Είναι 40 ετών και παντρεμένος με την Βασιλική Αυγέρη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες. Είναι αγρότης με κύρια ενασχόληση την καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων.

Δραστηριοποιείται εμπορικά στις λαϊκές αγορές, προωθώντας τα προϊόντα του.                

«Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το αβέβαιο μέλλον των παιδιών μας, με ώθησαν στην απόφαση της ενεργής παρουσίας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε να συμβάλλω στην δημιουργία ενός πολιτισμικού, προοδευτικού και παραγωγικού τόπου!

Του τόπου μας, για τον δήμο μας, το Αγρίνιό μας. Μαζί με την Χριστίνα Σταρακά, Αγρίνιο μπορείς!!!

 

 

Μαρία Γ. Μυλωνά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨Δυτική Ελλάδα Μπροστά¨

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλύβια Αγρινίου. Είναι απόφοιτος Λυκείου, κάτοχος πτυχίου Αγγλικών και ECDL. Ασχολήθηκε  στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας για 20 χρόνια. Το 2007 διορίστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας. Θήτευσε επι σειρά ετών ως εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του Υπουργείου και εκπρόσωπός της στην ΑΔΕΔΥ.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας.

Αιρετό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας ΚΥΣΔΥΠ και της Περιφερειακής Υπηρεσίας ΠΥΣΔΥΠ.

«Σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι να συμβάλω στην ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας μας και να διεκδικήσω τα οφέλη που αρμόζουν στο νομό μας. Πιστεύω πως με την ψήφο σας στο συνδυασμό ¨Δυτική Ελλάδα Μπροστά¨  θα καταφέρω να υλοποιήσω τους στόχους αυτούς.

Με εκτίμηση Mαρία Γεώργιου Μυλωνά».