Άγνωστος πυροβολεί και σκοτώνει σκύλους στον Πλάτανο Καλυβίων

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Πληθαίνουν οι καταγγελίες στην περιοχή του Πλατάνου Καλυβίων για άγνωστο δράστη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει βάλει στο «στόχαστρο» τους σκύλους της περιοχής.

Μάλιστα πυροβολεί εντός περιφραγμένων χώρων αποσκοπώντας τον θανάσιμο τραυματισμό των ζώων.

Ειδικότερα πριν από τρεις ημέρες άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο σε χωράφι της περιοχής. Στο ίδιο χωράφι μάλιστα φαίνεται ότι ο δράστης δεν ήταν εύστοχος με την πρώτη καθώς προκάλεσε φθορές και σε ρολόι της ΔΕΗ που υπάρχει στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό σε διαφορετικό χωράφι στον Πλάτανο Καλυβίων βρέθηκαν νεκροί δύο ακόμη σκύλοι σε περιφραγμένο χώρο, οι οποίοι είχαν επίσης πυροβοληθεί.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, αναγνώστης του agriniopress.gr κατήγγειλε ότι, σήμερα το πρωί βρήκε στη λαμαρίνα αποθήκης, σε χώρο όπου βρίσκεται ο σκύλος του εντός του χωραφιού του, σημάδια, πιθανότατα από λεπτά σκάγια που χρησιμοποιούνται συνήθως από κυνηγούς στο κυνήγι πτηνών. Συνδυάζοντας τις πληροφορίες με τα προηγούμενα περιστατικά τα οποία έχουν λάβει χώρα σε μικρό χρονικό διάστημα, υπάρχει έντονη ανησυχία ότι και σε αυτή την περίπτωση, στόχος του δράστη ήταν ο σκύλος.

Πηγή: agriniopress.gr