Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα των Συλλόγων του χωριού μας (φωτο)

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Τσικνοπέμπτη, η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από συλλόγους του χωριού μας.

Η εκδήλωση έγινε στο Emileon, σε συνεργασία των συλλόγων του ΠΑΟΚ Καλυβίων, του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα», του Ιππικού Συλλόγου Καλυβίων και με την υποστήριξη της Τ.Κ. Καλυβίων, ενώ περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις, λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα και ένα πλούσιο μουσικό εορταστικό πρόγραμμα με τους Χρήστο Παντούλα, Αιμίλιο Αϋφαντόπουλο, Ντόρα Τσίτου και την Μάγδα Λιάπη.

Βραβεύτηκαν οι εξής:

- Ο Αντώνης Λαυράνος, ως παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

– Ο Κώστας Ν. Στρατόπουλος, ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

– Ο Γιάννης Φούκας και ο Χρήστος Ζαρκάδας, μέλη του νεοσύστατου Ιππικού Συλλόγου Καλυβίων.

- Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Χριστίνα Σταρακά, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εμπορίου, Νίκος Πανταζόπουλος, ο Γ.Γ. δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης, εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, Γιάννης Αναστασίου και Θανάσης Λαυράνος, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Γερ. Ε. Μπελεβώνης, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιτωλικού, Μάκης Χ. Μπελεβώνης, από το τεχνικό τιμ, ο προπονητής της αγρινιώτικης ομάδας Τραϊνός Δέλλας, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρηγόρης Τσελεπής, εκπρόσωποι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από την Ακτίνα Εθελοντισμού δήμου Αγρινίου η κα Ανθή Μακρή, εκπρόσωπος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου, τα μέλη της ομάδας Παίδων και Juniors του ΠΑΟΚ Καλυβίων, όπως επίσης και αρκετός κόσμος.

Φωτογραφίες: Γιώργος Α. Πανταζόπουλος