Διαγράμμιση της διαδρομής Καλύβια - είσοδος Αγγελοκάστρου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Διαγράμμιση κατά μήκος της διαδρομής από Καλύβια έως την είσοδο Αγγελοκάστρου έγινε περίπου πριν ένα μήνα, μιας και τα όρια του δρόμου δεν διακρίνονταν από τους οδηγούς και υπήρχε κίνδυνος ατυχημάτων.

Ειδικά τις νυχτερινές ώρες κάποιος που οδηγούσε δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα όρια του οδοστρώματος και ταυτόχρονα η έλλειψη φωτισμού και η βλάστηση που ¨έκρυβε¨ τον παρακείμενο αρδευτικό αύλακα, δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Οι λευκές γραμμές της διαγράμμισης, σε ένα δρόμο που έτσι και αλλιώς απαιτεί τη μέγιστη προσοχή κατά την οδήγηση, θα υποβοηθήσουν και θα βελτιώσουν την οδική κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Θα σημειώναμε ότι κρίνεται απαραίτητο, μετά από 50 χρόνια από την αρχική κατασκευή της, η διαδρομή Καλύβια-Αγγελόκαστρο-Σταμνά-σύνδεση με Ιόνια Οδό, μήκους 12 χιλιομέτρων θα πρέπει να διανοιχτεί στο πλάτος της και να βελτιωθεί σε κάποια σημεία της, μιας και οι κυκλοφοριακές ανάγκες είναι πλέον περισσότερες και πρέπει να εξασφαλίζονται οι αναγκαίες συνθήκες ασφαλούς οδήγησης.